Jump to content

Recommended Posts

Hi Guys,

I have been using my UX2 to do all my recordings for different things. Unfortunatly I have recently updated to Mavricks 10.9.5 and just recently upgraded my Line Monkey, Drivers and Podfarm to the latest versions.

Using my UX2 through Cubase 6.5 now inputs/ picks up the device and allows me to record, then when I try and play it back I cannot here anything. If anyone else using Cubase has had this problem let me know how you fixed it. I checked the entire installation method and all the manuals for my device and it is all seemingly correct apart from one section.

In: Cubase >Devices>VST Connections > Outputs

I can only select Not Connected or my UX2 and not my internal speakers.

Any help or ideas would be extremely helpful, I am also checking out Cubase troubleshooting see what I can find.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just for clarification, you are connecting your monitoring solution directly to the UX?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...