Jump to content

BHatman

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About BHatman

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    never using another line 6 product again
  • Registered Products
    1
  1. So frustrated. Time to buy another interface. Done with Line 6. Got rid of both of my Line 6 amps last year and gonna get rid of my UX2 and be done with this company for good. Terrible customer service and support. Software so locked down you have to jump through hoops to use it even when you've paid top dollar of it. Now it won't work at all. Bad enough they dropped the ball so badly not having drivers ready, but the lack of communication regarding a fix is rediculous. 1 Undated post saying they're working on it and no follow ups at all for weeks? really?? Sorry Line 6 you have lost what was once a repeat customer, now I wouldn't use any of your gear if it was free.
  2. Success!!! Finally!!! Thank you very much. I can finally stop using those hideous guitar tones from GarageBand \m/
  3. I've been going back and forth with Line 6 Tech support for weeks now, still no luck. Since the problem is specific to GarageBand they're trying to pass me off to Apple tech support now. Has anybody found a way around this issue yet?
  4. I am having this same problem, PodFarm works fine as a stand-alone but says it's not authorized when I try to use it as a plug-in for GarageBand. Has anybody had any luck with this?
  5. I'm using as UX2 which I just purchased last month, it has the black face. I have PodFarm version 2.56 and it works fine as a stand alone, all models and effect that should be are avaliable. When I open the license manager it shows my computer as authorized. The UX2 is also authorized and it shows POD Farm 2 listed under Add-ons.
  6. When I open Pod Farm2 as a stand-alone it loads fine and I have all amp models available and everything works fine. When I try to load it as a plug-in in Garageband, I get an error saying that it's not authorized and that I need to run license manager. When I open license manager it shows my Ux2 is registered and authorized. Am I missing something?
  7. I'm sure this has been posted before, but after 2hrs of searching the forums I can't find anything helpful. Short Version: my Line6 License Manager won't detect my UX2 Detailed Version: I am using a MAC running OSX 10.9.1 I downloaded and installed the Line 6 Monkey and License manager, updated all software and drivers and downloaded Pod Farm. I had an existing Line 6 account, I logged in and register my UX2 and authorized my computer. I downloaded and installed the POD farm software, but when I open it, it says no license found. When I run the license manager, it doesn't show the UX2 even after use the detect devices button. What am I missing?
×
×
  • Create New...