Jump to content

thonza02

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About thonza02

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    2

Recent Profile Visitors

39 profile views
  1. I own a 2.0, have ALWAYS loved it, brag on it constantly, never had any issues with it, always an easy interface with all my computers etc. I've owned xts as well, but always loved the 2.0. So I get a pocket POD to travel with. At first it was great! it was small, portable, worked like a charm with Vista on my laptop, had a lot of fun with it in the hotel rooms, even used it for my harp mic at gigs. But... For the last two years, ever since I went to Windows 7 it don't interface with my comps anymore. I have tons of tones I was running in and out of this thing. I have tried EVERY trouble shooting method on this site and outside of here, but the comps (multiple comps) with Win 7 WILL NOT recognize this thing. I even borrowed one from a friend of mine who still uses Vista that we were sure was working and they wouldn't recognize it either. Look, I know this isn't a big seller for Line 6, not their flagship by any stretch of the imagination, more like a row boat, but geez, it seems they could get a simple editor to work. I've noticed a trend with all the music equipment industry lately, especially with software, where there seems to be a "yeah, yeah, we're working on it" attitude and nothing getting done. Also, I don't want to hear "That's a Vyzex problem, take it up with them" No, it's a Line 6 problem, and I think the company has a responsibility to it's customers to to ensure it is fixed no matter what. Also, I'm very unclear on whether or not this thing works with Monkey. I can't really tell because of the non recognition issue, but when I search for software for the Pocket POD it comes up as being a supported product for Monkey. But Monkey doesn't even have it in the drop down configuration list when it pops up. Lastly, and being frank, I find some of the solutions to the non recognition BS. Why do I have to delete entries from my System Keys through Regedit?! I can imagine the screwed up Comps out there from doing this from people with little or no experience are attempting these things. I noticed the little "user beware" statement in the troubleshooting guide. I could never get away with this as an ERP developer telling an end user to do things like this and and caveating it with "but if you screw up, it's not on me". Sorry, that's not a professional approach in my humble opinion. In the end, I just want some clear working solutions and answers so I can play guitar in the hotel room with a little bit of ease, but mostly, I want the product to work as it was intended. Am I asking for too much here? Thanks for letting me vent. "Frustrated" Thonza
×