Jump to content

SexiestManAlive

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

SexiestManAlive's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Thanks for clarifying. I don't have a POD device. Rather than spend the $100 for the USB interface, I think I'll start by purchasing a replacement saddle.
  2. You've made me even more confused. If I'm not mistaken, the 600 model wasn't really designed for the Workbench software, right? I don't see anything in my instruction manual referring to Workbench. My best bet is to replace the piezo, right? If not, what do I need to get instead?
  3. OK. I downloaded the Line 6 Monkey and Workbench software. I still won't be able to access Workbench unless I buy a Variax DA cable, is that right?
  4. Thanks for the prompt response. I just did some reading about the Workbench software and I'm going to try to access it when I get a chance. Have a nice day!
  5. To be honest, I don't know what Workbench is. Can you elaborate? Thanks.
  6. Hi, I just purchased a very lightly used Variax 600 via Craig's List. As far as I can tell, the guitar included all of the accessories that come with a brand new one. I hooked up the guitar to my amp as shown in the manual. Unfortunately, I don't get any response from the high E string. All of the other strings produce sound. Anyone else ever run into this problem? I've already tried changing strings and that hasn't gotten me anywhere. Thanks.
×
×
  • Create New...