Jump to content

tRuE_pLaya

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tRuE_pLaya

  1. Then why don't you go and start sucking on that lollipop? Maybe it'll curb your satisfaction...
  2. Just bought a new Win10 PC with only USB 3.0 ports and no 2.0. I guess I'm out of luck bcoz it keeps on crashing with the blue screen of death. Line6 doesn't give a damn about this issue...
  3. These are really good suggestions! Definitely use USB2 ports and not USB3
  4. I hear ya! It's a shame Line6 has no concern whatsoever!
  5. My problem of blue screen of death on Win10 was solved after I re-installed windows and completely uninstalled McAfee from my system.
  6. I had the problem without having ASIO drivers installed.
  7. So finally after days of agony and frustration I have finally seem to fix the issue with crashing Win10 when connecting to HD500X. Just to let you know I had called Dell support but they couldn't help. Called Microsoft support, had several sessions with their tech support for the past 3 weeks and still they couldn't figure out why it was crashing. So as a last resort I had to do this: I reset my Win10 from the settings menu (with option 'keep your files'). Well, Win10 was reset but half of the essential apps that were suppose to come with Win10 were now gone missing. Finally found a way around to get the Win10 updated again but this time from the Microsoft website directly. This time had a nice and clean install and all the apps appeared again in the system. But now Line6 Monkey wouldn't work after I reinstalled it, and it would only give me an option to connect to PODxt. Plus my Google Chrome wouldn't load any pages and was not able to install some other apps from the MS Edge browser. Something fishy was going on. Almost two days of frustration and playing with the firewall in Windows Defender still the problem wasn't solved. Then lo and behold, I found that this piece of s*** McAfee anti-virus was still running in the background although it was not being displayed in the systems tray. Tried to uninstall it which pretty much failed because you know it's McAfee. So I had to manually stop mcafee services from the Task Manager and then delete all mcafee files and folders from under Program Files. But that wasn't enough either. I also had to manually delete all the registries that had 'mcafee' in it by doing 'regedit' as I didn't want any traces of mcafee on my system. It was a very long and tedious process but you may not even have to do it. So I hope this issue is fixed for good. You can try these two things in order: 1) Uninstall any bloatware kind of anti-virus from your system (such as McAfee). Kill the services and processes of it and then try to see if it still crashes when you connect to POD. (Windows Defender is much better than all other ant-viruses that I have seen. And it's free) 2) If above still doesn't work then reset your windows. Hopefully the issue will be solved. Cheers!
  8. Latest win10 updates and still crashing. Removed ASIO. Still crash. Install ASIO. Still crash... :(
  9. POD and all the edit tools are also all up to date.
  10. Hi, I've been trying to find a solution to this but haven't been able to. I have bought this new laptop with Win10 but as soon as I connect POD HD500X via USB the computer crashes within a few seconds with a blue screen. I have tried different ports, updated the drivers, taken out all other USBs connected to it, but nothing has worked so far. I've seen there are other people who are also having the same issue. Has anyone figured out the fix for this? Thanks in advance!
  11. Thanks for your response. The PA speaker I'm using is pretty flat. Do you recommend using a cab model or disable it?
  12. Hi - Thanks for your response. What global settings would you change? Thanks!
  13. Hi - My POD HD500x is connected to a powered PA speaker. When creating a patch should I use a preamp version or the full version of an amp? Thanks is advance!!
×
×
  • Create New...