Jump to content

mortalguitar

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

mortalguitar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hey thx. Yeah good idea. Gonna head up with my lap top and try what they got there. Cheers.
  2. I've spend a few hours and cannot get this damn thing to connect to my mac, for nothing! I connect it to my work windows computer and it says usb is damaged, so I'm not sure if it's a driver thing (I can't download hx edit or anything as it's locked by administrator from work), or (as I'm starting to suspect) there's actually a usb issue with this stomp (it's used from Long & McQuade). But my mac doesn't recognize it at all, nothing, zip. When I check usb devices on my mac, it's not there, yet other things are like scarlet interface, or external hard drive show up using the same usb cable. I've tried three different usb cables (including the one that comes with the stomp). The stomp has 3.11 firmware on it. I've uninstalled hx edit and reinstalled both 3.15 and 3.11 (just to try an older version) versions and nothing. Always says no device connected in hx edit. I've tried holding page> + power on to force an update through Line6 updater in offline (tried online as well) and nothing. This is my second stomp (first one is with yamaha for repair), and I don't recall any issues with that one (older stomp). I'm pretty sure I didn't even use HX edit when I first got it and used it as an audio interface (could be wrong though). I'm perplexed and have no idea what to do at this point, except take it back and try another unit. I have a show Apr 20 and feel like I'm running out of time on this thing. I have a macbook pro Catalina 10.15.7 and it wants to upgrade OS, but I don't have enough harddrive space, so haven't done it yet. Maybe this is the issue?? I know many have similar issues, but I can't seem to solve this one and hoping someone knows some trick or simple step I'm missing that can help out. Any thoughts? Thanks in advance!
  3. Hoping I can get some help. I did see a previous thread on this but it didn't resolve and not sure we had the same issue. I'm getting a crackling noise when i use L/Mono input on the stomp. It's consistent across any patch I make, in fact when I switch patches, snap shots, etc. it does'n get interrupted at all. It's a crackling seemingly at the input and always on both in 4CM or w/o fx block. I went through all of my cables, only to find out it does it when it's just stomp into my amp, so it's not my board. Completely goes away if I use the Right input, so I don't think it's any of my cables or power supplies. I'm using the stomp original power supply. Anyone experience this? This has been going on for about 6 months, but I assumed it was a bad cable somewhere so never got around to trying to fix it. it's a low crackle, so can still play just fine, but is annoying. Wondering if I should open up the stomp and see if I should check the jack itself. I just don't know if it's even accessable with out removing a pcb's and etc. K-
  4. I realize this is an old post, but wanted to confirm the cabling for the HX Stomp with the CS12. Turetone website says the Green CL6 plug has 5.5x2.5 barrel output, but the CYR cable, which I assume is the one you are referring to in 2. above, says it' has a 5.5x2.1 barrel input. Aren't these barrels mismatched? Do they still fit though? Maybe I'm missing something. K~
×
×
  • Create New...