Jump to content

kstandish12

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kstandish12

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    2
  1. Hello, I have a laptop that used to have Windows 7 but now has 8.1, on Windows 7 the UX1 worked great. When I installed POD Farm 2.57 the UX1 no longer works hardly. It as my title says is glitchy, cracking and popping. I have tried adjusting the buffer size but no matter what I change it to it doesn't change anything, it sounds exactly the same. I did install POD Farm 1.12 first, but it made the same sounds so I upgraded only to get the same results. Sorry if this a repeat topic but I can't seem to find an answer. Another odd thing is there is no uninstaller like previous versions so I am baffled. Thanks for help.
  2. Hello, I have a new computer running Windows 8.1 after installing Pod Farm version 1 I get a ton of clicks and pops and have adjusted all kinds of settings. When checking for updates to version 1 its says there is no compatible software for Windows 8. So I downloaded version 2.57 and it works great with no pops or anything. However, I went from having a lot of amps and effects to hardly anything, most of presets I used to use don't work now because the effects and amps are no longer available. Version 1 came with an upgrade called FX Junkie which is listed in the License Manager, but is no where to found so that I can reinstall it. Has anyone else had this problem, is there an obvious fix that I am not seeing? Any help is greatly appreciated!! Thanks, Kyle
×
×
  • Create New...