Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'amplifi 150 problems'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Tone Discussion
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Hello together Since my attempt to do a firmware update, the 4 tone lights flash constantly. How can change this condition so that the amplifier works normally again? Eventually a reset to factory settings? (How to do this?) Kind regards Alois
  2. I bought an Amplifi 150 abroad in Turkey, I am from the UK. The amplifi 150 has never worked, there is no customer support out here. The amp does not appear to work manually other than four basic uncustomizable presets. The software has not worked with Android 4.22 tablet, or 4.42 android phone, I tried with my apple imac and my windows 7 laptop and nothing there either. The commercials clearly say this amp works with Android 4 and above? Also, what happens if the batteries on your tablet run out during a gig? Also I managed to get the software onto my android tablet but it would not connect with the ampplifi 150 even though it showed a connection. Then after three years of trying to get this thing to work, I get a message saying my software license for the amp has expired. What happens if your license expires in the middle of a gig? I have never known as stupid an idea as this amp. Basically you are buying something which does not work and you are a slave to the Line 6 website. I was perfectly happy with my Line 6 pod farm external audio hardware for recording into my laptop, great, but this Amplifi 150 is totally redundant, may be I can use it as a monitor. Anyway my question us, can anyone please tell me if there is a way to bypass all this harmful electromagnetic wireless nonsene and work the amp manually. Nick. Forums
×
×
  • Create New...