Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bank 00d'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Today, i was playing my POD HD400 and shut it off for 5 minutes. When I came back and powered it up it defaulted to Bank 00D "User". There is no sound. The Mode switch light is off and none of the FX switches or AMP switch and lights will work. The Up/Down switches, the Preset Switch, Navigation button, Amp rotary selector, and all Pots work. The TAP switch and the Tuner do work. The problem seems to be with the lower row of stomp buttons, except TAP. All the other banks say "User" and there are no FX settings stored. I have tried turning off the power for 30 minutes and re-starting several times. I have not used a computer with this POD for over a year, since I left my company and had to turn that computer in. I have not installed the Line 6 software on any of my other computers. This unit was only used and stored in my house for over 3 years, and has only been taken away to practice about 8 times, all in this year. It has had no rough treatment whatsoever. The first one I bought failed within 2 months, and I took it back and exchanged it on a 2 year in-store warranty. I have had no previous trouble with this replacement unit. I would appreciate any advice from forum members. Thank you. .
×
×
  • Create New...