Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'clean power amp'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. I am wondering if anyone here has any insight into this. I run my POD HD500 (Output mode: Poweramp Stack, speaker/mic sims:off) into a powered mixer with all eq flat on it, then from the mixer into a 2x12 cab packing WGS Veteran 30s. (And don't worry; the mixer's speaker outs require a MINMUM 4 ohm load, and my cab is 8 ohms, so I'm covered there :D) I've been having a hard time dealing with using the full amp models in this fashion, as it sounds very fizzy unless I really turn down the treble/presence controlls . One benchmark I have is the Recto model, as it doesn't sound nearly as good as when my friend ran his Mesa Roadking into the same cab on channel 4 in modern mode (basically working as the same recto modeled in the HD). HD Recto full model sounds very fizzy in comparison. With that in mind, does anyone know whether or not the full models (in either poweramp output mode) are actually optimized to compensate for tonal changes that result from running into the power section of a tube amp, or does L6 have some work to do on refining the HD's representation of the higher frequencies in their models? Thank's in advance for you guys' time. :)
×
×
  • Create New...