Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'floor board'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Tone Discussion
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • M5
    • FBV Controllers (MKII / 3)
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Powercab
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • POD Express
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay G10 Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. I have recently purchased a Floor Board for my son's Spider I Red Face amp and I have yet to be able to get it to save settings. I have scoured the manuals and the internet and information I have seen is lacking in detail. I was wondering if anyone out there could help me out on setting my Floor Board up. Any information would be appreciated. I am assuming that you get your sound set up on the Spider and then save it on the Floor Board but I have not found the right combination. Thanks, Mark
  2. Hi, I have a Spider Valve 112 and a floorboard plugged in. The pedalboard has decided to stop working. I have tried the floor board in another amp exactly the same and also my pod and it fires up ok. Im assuming this means I have a faulty connection at the amp end. Anyone know the voltages I should be getting down the pins of the FBV connection? Heres what I got...white/orange - 0v, orange - 9v, white/green - 0v, blue - 0v, white blue - 9v, green - 3.2v, white/brown - 3.2v and brown 0v. Is a faulty socket a likely cause or could this be software related? Just checked output on pins on the pod and its 8.2v on every pin. (the pedal works fine on this) I appreciate any help in this matter. Cheers
×
×
  • Create New...