Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'floor pod plus noise delay'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. I received a floor pod plus used off e-bay and im about to send it back. I did a few google searches that lead me here with a few other threads ive read of other owners of the floor pod plus with the same noises im hearing from my unit. Not all the patches have these weird noises, static, white noise, and sometimes cycling sounds. So far i only seem to hear it when the delay is added. The problem is i like delay, i use that mostly and chorus Other then send it back or to line 6 wich ive read a few other owners who sent theirs back and they were fixed or replaced what else is there? Im trying to check my options before i have to kick out $25. in shipping to send it back to line 6. Here is what ive done so far, ive gone to my friends who has a XTlive, i tried my unit at his house. Same issue, i even tried his power supply, same issue. New cables, different guitars. I even cracked the back cover off to see if there was any obvious things like maybe water or a spilled beer in the unit. It looks pretty solid. I dont see any bad grounds or loose plugs they have built these pretty well. Anything that could bang loose is glued down solid. I dont want to send it in if i dont have to.
×
×
  • Create New...