Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hd500 volume amp patches'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. I bought this HD500 about 8 weeks ago as an upgrade to my POD-XTs which have been extremely serviceable for touring purposes. The sampled sounds in the HD sound like they are certainly improved but I miss a couple of the built in effects such as the default compressor/noise gate and a couple of others that had not been implemeted in this model. The problem that I notice most is the imbalance between the default volume levels of different amps models especially in PRE mode. For instance, the Blackface Deluxe is much louder. than the Blackface Twin (ie: double verb), the Marshall 100 is much louder than the 45, the Vox AC30 is louder than the Vox Fawn, etc. The XT was much less variable. So ... (1) Is this common amongst these models? (2) Is there away of resetting the unit to defaults? (3) Would a reflash of the firmware possibly fix this issue? TIA.
×
×
  • Create New...