Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'instability'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Well since today, when playing while streaming music for practice, the Bluetooth connection quit and the tone get back to the preset tone in memory 1 or the streaming stops, it is either or. After reconnecting, it happens after a few strophes playing and streaming. Reloaded the Amplifi App, downloaded the Line6 patch 1.07 (the file is dated October 29, 2015, but the patch is labeled 2/2/2016 on the website???) No Amplifi App update lately, no iOS update lately, no nothing. From my experience with the Amplifi devices this is the worst failure I ever have experienced. The device is effectively useless yet. What happens?
  2. Well since today, when playing while streaming music for practice, the Bluetooth connection quit and the tone get back to the preset tone in memory 1 or the streaming stops, it is either or. After reconnecting, it happens after a few strophes playing and streaming. Reloaded the Amplifi App, downloaded the Line6 patch 1.07 (the file is dated October 29, 2015, but the patch is labeled 2/2/2016 on the website???) No Amplifi App update lately, no iOS update lately, no nothing. From my experience with the Amplifi devices this is the worst failure I ever have experienced. The device is effectively useless yet. What happens?
×
×
  • Create New...