Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'no response'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. After the 2.91 update my tuner works fine after start but slowly loses connection. First it is slower to respond then quickly goes to a non responsive mode. Same issue with the meters. I have submitted a ticket but wonder if I am alone on this one or has someone else had the same issue?
  2. So, I bought this new Amplify 75 amp and upon trying to update the firmware, it appears I put the unit in Return-to-Sender mode. I have not been able to get this unit to respond. I tried everything mentioned in the support forum. I even went out and bought a USB cable. I even tried three different devices in an effort to update the amp. No luck. I just keep getting blinking lights on the amp. So, my question is, who in the world thought this was a good idea to manufacture something this finicky? This thing is going back to Amazon in the morning. I dont have time or patience to deal with something that should be so simple. Insert cord, attached guitar and play some music. Simple as that. I guess simplicity totally by passed the folks at Line6 because this is a freaking nightmare.
×
×
  • Create New...