Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'snapshots lost variax models'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Has anyone had problems, in 2.12, with Snapshots losing all your Variax Model selections? For my patches that use snapshots, I noticed my Variax models were all set to "Don't Force", where I'd previously had models stored there. I could simply set the model back to what I had and re-save the patch but the problem is, I don't remember many of the models I used! After reverting back to 2.10, all my snapshots with their Variax models are intact. Very strange issue. Now, I did skip 2.11 altogether and went from 2.10 to 2.12. But I've done this before with other firmware updates and didn't have any problems. Could this cause any issues? I should also mention that I had numerous problems with this install where I'd never had any issues with past updates. For instance, the first time through, Helix had restarted and was rebuilding presets when it froze. After trying to turn it on/off again I finally had to do the power-on reset (holding down 9 & 10). Also, one particular patch would cause Helix to lock up when I would cycle through some of the snapshots. When it was all said and done, I must've reinstalled 2.12 four or five times before giving up.
×
×
  • Create New...