Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sound lacks punch'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. I have owned by Spider Jam for almost exactly four years now, but a year and a half ago or so, the sound of my amp started to muddle out. Due to sounding crappy, I stopped playing as often which caused me to "forget" about the problem and I never had the time to research into the situation until now. I have put the amp through some heavy use during my band years and I thought it may be the tubes buuuuut I realized the amp does not run on tubes, so that idea was thrown out the window. The cleans on the amp is still crystal clear, but the overdrive and distortion has gone bad. I thought it may have been my Jackson, which is my main guitar, but when I used my old guitar, sound was muddy as well so it's not the guitar(s). So I'm kind of stuck and have no lead to follow, so I am now here hoping anyone can help me out.
×
×
  • Create New...