Jump to content
Sign in to follow this  
Gregory-lastname

Using Ampilifi 75 as USB Audio interface

Recommended Posts

Hello!

I connect the amplifier to a computer with installed GuitarRig. The program sees the amplifier as an audio interface and everything works. The only drawback is that the amplifier plays both, its own sound and the sound from GuitarRig (I use it as LooperMaschine) with a little delay, which creates a lot of dirt and noise in the final sound. How to set up the amplifier so that it plays the sound just coming out of the computer?

 

Sorry for my english ))

 

Scheme for better understanding

post-2489867-0-89333000-1499953121_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know this is a very late reply, but it is my first time when I browse through this forum... One solution is to turn all the way down the RED volume (or the WHITE one) and see which sound suites you better. Rock on !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...