Jump to content
xddiobel

POD farm 2.59 does not start

Recommended Posts

hi guys, i have a problem, pod farm does not start :/  after a few seconds it closes and disappears from the task manager

as you can see the line 6 monkey recognizes the ux2 device and it is all green

I have already tried reinstalling the drivers and deactivating and reactivating the license

any suggestions?

pod1.png

pod2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem. No solution.

 

Only works when installing the previous version.

 

What's going on Line 6?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here. Also, I can't find an installer for the previous version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figured out my issues, hopefully this will help others.

 

POD farm would freeze up when loading the USB drivers, which were from Yamaha/Steinberg because I have Cubase installed on this computer. While all of my Line 6 software and drivers were up to date, my Yamaha/Steinberg drivers were not. Once I updated them everything is working as it should.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...