Jump to content

ndrgkhn

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ndrgkhn

  • Rank
    Just Startin'

Recent Profile Visitors

104 profile views
  1. No its only PodX3 model , the red one. Its software problem i'm sure. anyone knows how can i fix it ?
  2. I want to add this important message , when sound gone. all the computer sounds gone but if the guitar connect x3 , i can play the guitar and hear on speaker.
  3. I don't think its hardware problem. Cause when i used podx3 2 years ago there was no problem like that. I use win 8.1 right now and the problem is so much then as win7.
  4. I CAN'T SOLVE THE PROBLEM. I USED THE USB DEVÄ°EW PROGRAM BUT THE PROBLEM STILL GOES ON. NEED HELP. HOPE SOMEONE KNOWS.
  5. I can not find the fixed problem so i post here. Its very big problem. If anyone knows help me.
  6. Hi, I think a lot of people had this problem but I've checked out previous posts and i havent heard of anyone with this exact issue. I conected my POD X3 via USB 2.0 with no USBHub to my computer. I downloaded latest version of drivers via Monkey. I set my POD X3 as the default soundcard for Windows 8.1. It works only for a while. I mean I can listen to mp3 and other audio files via windows media, I can listen to Youtube videos or other internet streaming audio. Then out of nowhere it all turns down. No sound comes out from my POD X3. And i have to restart my PC. The only solve is restarting my PC. No sound sended by the PC is heard. I use Win 8.1 64 bit. (I closed other soundcards already motherboard ,monitor vs) HOW CAN I GET THATH FIXED???
×