Jump to content

urtzimetal

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About urtzimetal

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1

Recent Profile Visitors

128 profile views
  1. urtzimetal

    Midi guitars through POD X3 LIVE

    So for been easier, forget about my guitar. I have a WAV file that I want to process with my POD X3 LIVE sound. Thank you very much.
  2. urtzimetal

    Midi guitars through POD X3 LIVE

    I was playing my midi guitar, I have a wav and a mid files with clean sound. I want to this clean sound (as if I were playing unplugged) to process for sounding as if I were playing through my POD X3 LIVE.
  3. Hello, I have a POD X3 LIVE and I'm wondering if there is any Line6 software to emulate the sound of my POD X3 LIVE, I mean. What I want to do is to Re-Amp some midi guitars that I had recorded via my Line6. I don't know how to do it. Can anyone help me with this? I don't want to re-record the guitars again, I want them to pass through my specific sound for having my own style. Thank you very much and best regards to everyone.
  4. Hello, I have a POD X3 LIVE and I'm wondering if there is any Line6 software to emulate the sound of my POD X3 LIVE, I mean. What I want to do is to Re-Amp some midi guitars that I had recorded via my Line6. I don't know how to do it. Can anyone help me with this? I don't want to re-record the guitars again, I want them to pass through my specific sound for having my own style. Thank you very much and best regards to everyone.
  5. Hello, I have a Line6 POD X3 Live but everything sound just the same, I mean, every chanel sounds like a crunch. I have try to update the firmware by updating to the last version and going down too and without keeping the patches, but everytime after doing this everything continues in the same way. I don't know what more to do. Could someone help me with this problem? Thanks you very much and best regards.
  6. Hello, I have a Line6 pod x3 live but it doesn't work well. I have update the firmware, but all the patches sounds equals. I have delete all the previous patches when I have update the firmware. I have downgrade the firmware too and everything is just the same. I have recover a backup of another Line6 pod x3 live presets o patches but everything is just the same. I don't what more can I do. Could anyone help me please. Thanks you very much and best regards. Urtzi Atienza.
×