Jump to content

raiko12345

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About raiko12345

  • Rank
    Just Startin'

Recent Profile Visitors

97 profile views
  1. raiko12345

    POD Pro quit working

    Hi. I had similar probleem. I took out Pods chip ant turned it on and waited for 10 seconds (lights may go crazy) and then placed my chip back (!!!!Do it very steady or you will ruin your chip!!!!!!!!) When u put chip back, dont bush it too hard to its place. maybe u need to swhits sides with chip. if u get it working. then u bush it back again.
  2. raiko12345

    POD Pro not powering up correctly

    I got mine working by taking the chip out and turning it on for few seconds and then ja placed chip back and it worked. This can be helpful for some others with freeze problems i saw.
  3. raiko12345

    POD Pro not powering up correctly

    POD 2.0 is working fine when i put back 2.3v chip
  4. raiko12345

    POD Pro not powering up correctly

    Yes it was working. If ill try to reinstal firmware with midi to usb cable will it work?
  5. raiko12345

    POD Pro not powering up correctly

    Hi I bought a Pod Pro and i opened it up and there was 1,2v chip in it. I also have POD 2.0 with 2.3v chip inside, so it thought i will try to switch chips, and it didnt work, only two lights on the left and on the right where are theres holes like vents lighted up. And now when i put my originaal 1.2v chip back into POD Pro, same thing happes, only lights and the pod wont power up and the chip heats up really good. I there a chance that when 2.3v chip is applied, the pods brain goes grazy or something? no i need to reset te battery inside, or firmware? Thanks Raiko
×