Jump to content

Magoo222

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Magoo222's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Success! Part of the support ticket suggested I also do the following: "Now go to Bluetooth settings of your Android, forget the Amplifi, turn Bluetooth off. Delete the Remote App, power cycle the Android, reinstall the app, turn Bluetooth on and re-pair the devices. Launch the Amplifi Remote App and see if it works now." Even though the amp update didn't work, re-doing this on my phone solved the issue.
  2. Several factory resets, and Utility shows 2.10.0. I've since raised a support ticket, and they've pointed me in the direction of the Line 6 Updater software, as well as some more recent drivers. Unfortunately I can't seem to use the PC based tools to update the unit, so I'm a bit stuck again! Running Windows 7, 64-bit (which looks like it might have some issues based on a couple of forum posts I've read) I get an error message along the lines of "Don't unplug your unit whilst it's updating". I've tried various USB ports, and have ensured the software was launched with admin rights, but no improvements.
  3. Hi all, I've got a combination of: Google Nexus 4 running Android 5.1.1 Amplifi Remote app v2.13.0 Amplifi 75 v 2.10.0 I can connect to the unit using Bluetooth, and play audio out, but the Amplifi never shows up as a connected device. If I go to settings, I get a message of "It appears you are connected to an AMPLIFi device, but its firmware is not up to date. Please update your AMPLIFi" PC based Amplifi Utility confirms it's on latest firmware. Any suggestions?
×
×
  • Create New...