Jump to content

mpguitar007

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mpguitar007

  1. I just solved the problem! I uninstalled the ASIO4ALL and R24Zoom drivers (although, I suspect the R24 was not the issue). Hopefully this will help others with the same error. I figured since it was on the initialization of Reaper there would be competition with the other ASIO driver. Regardless of the logic, that was the solution for my system.
  2. Hi everyone, I just purchased line 6 POD HD Pro X, went to line 6 software downloaded the Monkey and editor. I updated all drivers through monkey for the Pro X through USB to my computer. Issue comes when I want to use my DAW. There seems to be a similar issue (unresolved?) archived under : Blue screen of death on Win7 with HD500. I am using windows 7 64-bit** I can have Reaper open and turn on my Pro X. From here, I can select the ASIO driver and play like normal. However, if I start new project, click off of reaper and back to reaper, or close and re-open, my computer will blue screen with this Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. I believe this comes from 2 entities trying to access the same driver?? Either way, I have tried moving a few things around with no results (and updated all drivers). Turned off the power save in case there was a usb port power issue (suggested in other forum). Tried setting HD as sound device (for monitoring), same result. Re-installed drivers for Pro X drivers, still issues. Besides making sure everything up to date, I am not exactly sure how to resolve the issue and haven't seen a solution (but many similar) problems for other uses. Any suggestions would be a great help. Thanks, Mike
×
×
  • Create New...