Jump to content

Camlespaul6

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Camlespaul6

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    2

Recent Profile Visitors

133 profile views
  1. I have a problem with my amp and pedal combination. I have a line 6 spider iv 150w and a brand new fbv mkii shortboard. The amp works perfectly when it's not plugged into the short-board and will do everything as expected. Once I plug in the short board I find the amp rebooting or shorting or something. It turns off for a second or two and then turns back on. I then tried plugging the short board into my old spider iv 15w and it worked without cutting the amp. I downloaded line 6 monkey and updated both the short board and the amp (and the amp didn't reboot while the shortbread was plugged into both it and the laptop). I tried swapping the cable between the fbv and the amp and that changed nothing. Not sure what to do now.
  2. Camlespaul6

    Amp reboots with FBV controller

    Hey thanks for the reply. They all look mint. I've made a ticket but line 6 hasn't responded yet. Need an answer urgently as I have to return the board before the end of the week...
  3. I have a problem with my amp and pedal combination. I have a line 6 spider iv 150w and a brand new fbv mkii shortboard. The amp works perfectly when it's not plugged into the short-board and will do everything as expected. Once I plug in the short board I find the amp rebooting or shorting or something. It turns off for a second or two and then turns back on. I then tried plugging the short board into my old spider iv 15w and it worked without cutting the amp. I downloaded line 6 monkey and updated both the short board and the amp (and the amp didn't reboot while the shortbread was plugged into both it and the laptop). I tried swapping the cable between the fbv and the amp and that changed nothing. Not sure what to do now.
×