Jump to content

hendr1x

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hendr1x

  1. Hello, I was hoping to see if someone could help with a few things that are happening to me. 1) When I start up the amp, the BMP light starts at something super high (~200). Is there anyway to disable this or set the default the reasonable number? I don't really like this super fast flashing light on my amp 2) When I start to record a loop I get a super fast count down...., it goes 1,2,3,4 in about half a second. This started happening after I set the level of my song/drums to 0 so I could just record my guitar by itself. Of course I tried setting the BMP light (from question #1) to a low number but that did not change something. 3) After I clear I record then delete a recorded loop track, 50% of the time my guitar goes completely silent. Turning off the amp and turning it back on again gets me sound again. Any ideas why this might be happening? Thanks for your help
  2. hendr1x

    A few strange bugs with my spider jam

    I'm at firmware 1.04. I downloaded the update (formatted a sdcard to FAT) but the option on the save menu is not there to update firmware. I figured it would be best to deal with this first and see if it deals with my other issues. Thanks for your help!
  3. All I want to do is use my Fbv Express Mk II as a looper pedal. Whenever I record, it automatically starts a "jam track" in the background when I just want it to record my audio only. Any advice? This whole experience has been pretty horrible....I spent way to long trying to find "jam mode" just so I can use the looper tech on the pedal.
×