Jump to content

paulmoranau

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About paulmoranau

  • Rank
    Just Startin'
  1. Hi Data Commando - Does make sense, thank you mate - ill revisit the routing chain for FL - hopefully i can nail it - cheers! Paul
  2. Hi All, I was wondering if you may be able to help me pls ? i have HN up and running and its loading etc - im going Guitar -> 2 input channel audio interface ...which connect to my PC (Windows 10) via USB - the A/I outputs to my monitors .... The tones im getting are not what i was hoping for ......its almost like im hearing 99% dry, clean signal from my guitar out of the monitors ... The HN presets change etc in the signal path and i can hear an audible change in the hiss of gain etc etc ....but when playing, i just get a clean, dry signal out of the monitors ... im opening a clean new basic template in FL Studio (DAW) and dragging HX onto the channel rack, selecting input 2 from my A/I (where its plugged in) ...and thats it ... Am i doing something wrong ?? is there a guide on how to set up in FL Studio ...do i need to enable within my DAW some kind of direct monitoring etc to hear new presets in real time ? thanks a lot for any help!! Paul
  3. Hey Mr Fruitbowl - Seeing you are an FL Studio user ....i was wondering if you may be able to help me pls ? i have HN up and running and its loading etc (hopefully yours is now too) However, the tomes im getting are not what i was hoping for ......its almost like im hearing 99% dry signal from my guitar .... Native switches presets etc and i can hear an audible change in the hiss of gain etc etc ....but when playing, i just get a clean, dry signal out of the monitors ... im opening a clean new basic template and dragging HX onto the channel rack, selecting input from my AI ...and thats it ... Am i doing soemthign wrong ?? is there a guide on how to set up in FL Studio etc ? thanks if you can help! Paul
  4. Hi All, Quick question - Im running Helix Native into a Behringer UMC204HD - its all up and running sweet as in input 1 of 2 into FL Studio - sounds great through my monitors ...all good...so far ....(monitors are output from the UMC to Left & Right) Seems I cannot listen to any other source of audio at the same time as when im using Helix .... Example - watching an instructional video in VLC Media Player ....while FL Studio and Helix Native running fine .....I have zero audio from the VLC Player ...? any clues as to why ? thanks in advance!! Paul
×
×
  • Create New...