Jump to content

mr_fruitbowl

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mr_fruitbowl

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    1

Recent Profile Visitors

187 profile views
  1. Thanks for the response. Yeah, I tried that last night hoping it would work: Shutdown -> Take out SD -> Turn on -> Plug in SD after Windows boots Unfortunately still the same issue and a blank line above the serial number :( It's a real pain for me as I've a lot of audio files I work with on the SD
  2. Have the same issue with Windows 10, Helix Native 3.0, and FL Studio using SD card. Any idea how to fix permanently fix issue with SD card, so that I don't need to keep unplugging and plugging back in?
  3. Hey, After updating HX Edit and then Helix Native I'm unable to load the VST. I get the following error in FL Studio - "There was a problem opening the plugin Helix Native (x64) for an unknown reason. Please make sure it was installed correctly." When doing a scan of VST it looks like there is issues with both VST2 and VST3 version (see screenshot) Any ideas?
  4. That's great thanks for the help. It's good to know they are working to redesign the app. I'll try the vertical solution later. Thanks again.
  5. Hi, I am currently having an issue where the mouse cursor is offset in Helix Desktop App (only with this App). The easiest way to describe this is by putting my mouse over a certain action/window/block Windows is detecting that the mouse location is actually somewhere else. From searching it seems it's a common problem with some apps but can be easily fixed, example - https://steamcommunity.com/app/233450/discussions/0/35219681600074414/ I tried some of the suggestions found online, for example: Disabling Windows 10 scaling, changing application DPI scaling behavior, changing resolution, reinstalling, but still I have the same issue. Using Windows 10 with latest Updates and latest Helix software. Screen resolution is also 1920 x 1080, but like I've mentioned I have the issue regardless of resolution size. Can anyone help me? Any suggestions? It's currently very annoying using the software on Windows. Thanks.
×
×
  • Create New...