Jump to content

irrikan

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About irrikan

  • Rank
    Just Startin'

Profile Information

  • Registered Products
    2
  1. Hi The other day I turned on the Pod HD500 and restarted about 5 seconds, it appeared the logo of line 6 and ran another 5 s, the screen went black and forth to restart. This makes it constantly. I tried putting reset to factory settings, and again solved a constant reboot, mov pressing the key. Left at the beginning. It did not work With the Line 6 Monkey saw the icon Flash Memory was gray, so I tried to update it but it gave me an error, too icon drivers turned yellow and the computer gave me a message that did not recognize the USB. I went to install the drivers from file and I went to connect the POD to Monkey but while trying to install the Flash Memory turned to disconnect the USB. I repeated the process but the connection time was shorter and did not give me time to update the Flash Memory from file that was downloaded from the website of Line 6. Furthermore icon drives go from green to yellow and if reinstalled does not fail but the icon passed back to yellow As much as I repeated the process I no longer get that recognizes USB drives or that are set. I tried it in different connections of the computer and another computer too. Thanks
  2. irrikan

    Error POD HD500

    Hola El otro día encendí el Pod hd500 y a los 5 segundos aproximadamente se reinició, apareció el logo de line 6 y funcionó otros 5 s, la pantalla se puso negra y vuelta a reiniciar. Esto lo hace constantemente. Intenté reiniciarlo poniendo la configuración de fábrica, como otra vez solucioné un reinicio constante, presionando la tecla mov. izda al inicio. No funcionó Con el Line 6 Monkey vi que el icono de Flash Memory estaba en gris, así que intenté actualizarlo pero me dió error, también el icono de los drivers se puso amarillo y el ordenador me dio un mensaje de que no reconocía el USB. Volví a instalar los drivers desde archivo y volví a conectar el POD al Monkey pero mientras intentaba instalar el Flash Memory se volvió a desconectar el USB. Volví a repetir el proceso pero el tiempo de conexión fué mas corto y no me dió tiempo a actualizar el Flash Memory desde archivo que había bajado de la web de Line 6. Además el icono de los drives se pasa de verde a amarillo y si se vuelven a instalar no da error pero el icono vuelve a pasar a amarillo Por mucho que he repetido el proceso ya no consigo que reconozca el USB ni que se fijen los drives. Lo he probado en diferentes conexiones del ordenador y en otro ordenador también. Gracias
×
×
  • Create New...