Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pod hd'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 114 results

  1. Hello! My setup: POD HD 500 and Dell Inspiron 15 500 i7 8GBRAM Drivers: The most recently drivers by Monkey Line 6. Problem: The problem always happen when I connect my POD on my computer. After a few minutes the BSOD comes and the errors are the following: Stop code: IRQL_NOT_OR_EQUAL or Stop code: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION - What failed: L6PODHD564.sys I run a program to see more information (Log at the bottom). My attempts: -Restart the system. -Uninstall and reinstall all drivers. -Update the firmware of POD HD 500 -Remove all USB connections and keep only the POD HD Crash Dump Analysis Crash dumps are enabled on your computer. Crash dump directories: C:\WINDOWS C:\WINDOWS\Minidump On Fri 28-Aug-20 12:23:13 PM your computer crashed or a problem was reported crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\082820-49578-01.dmp This was probably caused by the following module: l6podhd564.sys (0xFFFFF8037EEE2FBE) Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF8037EEE2FBE, 0xFFFFD80A8638A900, 0x0) Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\l6podhd564.sys product: GuitarPort company: Line 6 description: GuitarPort WDM Audio Device Driver Bug check description: This indicates that an exception happened while executing a routine that transitions from non-privileged code to privileged code. This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: l6podhd564.sys (GuitarPort WDM Audio Device Driver, Line 6). Google query: l6podhd564.sys Line 6 SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION On Fri 28-Aug-20 12:23:13 PM your computer crashed or a problem was reported crash dump file: C:\WINDOWS\MEMORY.DMP This was probably caused by the following module: stream.sys (STREAM+0x1F61) Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF8037EEE2FBE, 0xFFFFD80A8638A900, 0x0) Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\stream.sys product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: WDM CODEC Class Device Driver 2.0 Bug check description: This indicates that an exception happened while executing a routine that transitions from non-privileged code to privileged code. This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem. The crash took place in a Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time. On Fri 28-Aug-20 11:41:45 AM your computer crashed or a problem was reported crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\082820-67500-01.dmp This was probably caused by the following module: ucx01000.sys (0xFFFFF8035D6D5C93) Bugcheck code: 0x10D (0x4, 0x0, 0xFFFFF8035D6D5C93, 0xFFFF9E0CB62C0DB0) Error: WDF_VIOLATION file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\ucx01000.sys product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: USB Controller Extension Bug check description: This indicates that Kernel-Mode Driver Framework (KMDF) detected that Windows found an error in a framework-based driver. This bug check belongs to the crash dump test that you have performed with WhoCrashed or other software. It means that a crash dump file was properly written out. The crash took place in a Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time. On Thu 27-Aug-20 11:09:13 PM your computer crashed or a problem was reported crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\082720-63328-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x1C23C0) Bugcheck code: 0xA (0xFFFF8705DEC6E022, 0x2, 0x0, 0xFFFFF80275EAABF2) Error: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL file path: C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This indicates that Microsoft Windows or a kernel-mode driver accessed paged memory at DISPATCH_LEVEL or above. This is a software bug. This bug check belongs to the crash dump test that you have performed with WhoCrashed or other software. It means that a crash dump file was properly written out. The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver that cannot be identified at this time. On Sat 04-Jul-20 2:53:16 PM your computer crashed or a problem was reported crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\070420-58296-01.dmp This was probably caused by the following module: ucx01000.sys (0xFFFFF8003DAD5736) Bugcheck code: 0x1E (0xFFFFFFFFC0000005, 0xFFFFF8003DAD5736, 0x0, 0xFFFFFFFFFFFFFFFF) Error: KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED file path: C:\WINDOWS\system32\drivers\ucx01000.sys product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: USB Controller Extension Bug check description: This indicates that a kernel-mode program generated an exception which the error handler did not catch. This might be a case of memory corruption. This may be because of a hardware issue such as faulty RAM, overheating (thermal issue) or because of a buggy driver. The crash took place in a Microsoft module. Your system configuration may be incorrect. Possibly this problem is caused by another driver on your system that cannot be identified at this time. The following dump files were found but could not be read. These files may be corrupted: C:\WINDOWS\Minidump\082720-54031-01.dmp
  2. I have problems on an older Mac Pro with the MacOS OS-X Lion 10.7.5 The latest driver is shown as 7.3.7 but no matter how I install it (via the monkey or manually) the driver neither does update in the monkey ("update selection") nor let me connect the POD via HD Edit or the licence manager. HD Edit crashes on directly start. The licence manager shows the computer as activated but no device. The driver is shown as outdated even if the POD is not connected. Of cause I tried to uninstall the driver via the uninstall-tool and to restart the mac. Of cause I have tried 2 different USB cables (both working on another machine). I have tried everything & several times… no luck!
  3. Hello guys, Depending on the intensity I play the guitar a weird white noise occurs in my POD HD500. As the sound decays (still listening the sound of the tone but in a lower volume), it stops. Guitars and cables have already been revised and the problem is in the equipment. A global reset and flash memory downgrade was also done but nothing solved. Does anyone know how to solve this problem? Thanks in advance! Rafael
  4. Hello, good day everyone. Guitar noob question here. So I have a line 6 pod hd bean, an orange dark terror and orange 1x12 cab. I'm not so much liking the stock amps in the line 6 hd edit and wish to use the dark terror along with the pod. Is that something that could be done? Can I just send a cable from the input in the dark terror into the pod hd left or right input and then connect my guitar to the pod hd? Or should I connect the pod to the fx loop in the dark terror? Which I am quite unfamiliar with. Cheers!
  5. Hi, My POD HD500 is great! The sound is good, and everything seems to be working well, except for the expression pedal. It's really not TOO big of a problem, more of a nuisance. When the pedal (whether a whammy, or wah, or whatever) is up it's fine, but when I push the top down to get a full whammy effect, it wont stay at the +24.0 unless I push down. For instance if I lift my foot off the pedal and leave it pressed down, the octave will drop to like +23.4 or +23.5. So the only way I can get the +24.0 octave sound is if I leave my foot pressed down on the pedal. You don't really notice it with the wah, but with the whammy it sounds pretty bad. Is there anyway to fix this problem? Thank you, Marty
  6. Hola que tal? quería saber como hacer para pasar de un preset a otro y que quede sonando el delay, reverb, etc con el pod hd500x yo tenia el pod x3live y estaba muy claro el canal A y B en paralelo y seleccionaba uno u otro, pero en el hd500x no entiendo como se hace. alguien sabe? Gracias!
  7. Good day dear Line6 and everyone!! Q.1 I have POD X3 and POD HD Bean. I connect them to two KRK monitors through this mixer: www.rjmmusic.com/mini-line-mixer Please tell me which 6.3jack cables I need to use to operate one POD in stereo and where to connect them? 2 TRS or 2 TS? If I connect one or two cables, which inputs are should I use the mixer in these two separate cases? Please read the instructions for the mixer. I look forward to hearing from you, with respect. I'm playing through GearBox. Q.2 What cables should I use from this list to connect two monitors to the mixer? I also want to inform you that the engineer from RJM who produced this mixer advised me to use 2 mono-jack cables to mono-xlr (ground connected to sleeve in xlr-connector). But I want to ask you, it will be the right option if I do not have grounding in the outlet and whether there will be noise from ground fault with sleeve on every cable? If there is another connection option from the list, then please inform me of the best option. All in two photos. Q.3 How to adjust the impedance on this sound path? (Guitar Processor> Mixer> Monitors) What value should not exceed and not be underestimated at the inputs and outputs. Give an example please (Guitar processor> Mixer> Monitors). Mini Line Mixer Manual.pdf MLM-1 Example.pdf
  8. My patch-settings (Amp-Parameters) differ from one unit to another! The unit on the left side is a HD500x, the one on the right side is a HD500 The unit on the right side differes in a missing "Blackface Lux", which is wrongly replaced by a "Blackpanel Pete" and all Amp-parameters seems to be at the default-settings. I have re-flashed the POD500 (noX) but the problem is still the same. It is espacially spooky, because the following preset 01D is the same one as the 01C where only the Phaser is turned on. I will now reflash the unit 2-3 times again. Please help me!
  9. Hi A few days ago and all in a sudden, I switched on my pod hd and the screen was stuck in repeating the logo. The device cannot start, and the computer does not recognize that it is connected. https://we.tl/t-XCUB7UuWMy Can someone help? Thank you
  10. my POD HD 400 does not work on PC appears as unknown, I installed all drivers and still the same, I restarted the pc and still the same, I do not know what to do, I'm desperate.
  11. Hello everyone, I have seen the compatibility between pod hd and the fbv products and I understand that the fbv2 is not compatible with the pod hd desktop. But I wanted to know what does really happen when we connect those 2, is it (fbv2) not going to be recognised? Is it (fbv2) not going to be turned on at all? Or is it (the pod) going to do unwanted things when the buttons are pressed? Has anyone tried this before? Is it not recommended at all? I only want to know out of curiosity, and because I would certainly love to travel with that one rather than the express mk2 (it's much smaller and for rehearsing I only need to switch presets). Cheers! \m/
  12. I recently purchased the Schecter C7 FR SLS Elite with Fishman Fluence pickups and I am really liking the sound of this guitar through my POD HD500X. I ended up recording a cover of Dystopia by tesseract and put my patch in the description if anyone wants to download it. So here it is! Let me know your thoughts!
  13. Hi everyone. Really hope that somebody can help me. Here is what I wanted: I want to record 2 tracks simultaneously in Reaper. 1 track - DI signal from guitar 2 track - Signal that was processed by POD FX (like a pedalboard), then it goes to real amp (which input should I use - guitar in or FX return?), and then this signal is picked up by real Mic that is connected to POD Mic in input, and then this signal goes to PC as a second track. Is it possible? Please advise how to set it properly, I tried to do it, but got feedbacks when the mic is put towards the cabinet. I got stuck I've attached the picture of what I mean Many thanks in advance
  14. I have been searching for an answer but am. It able to find anything, so I will post my question. i have both an Amplifi 75 and a pod HD bean. Although I really enjoy the amplifi as is, there are times where I would like to plug my HD into it to utilize the amps, effects, editing etc. In essence use the Amplifi as a set of speakers. I have read and tried with variable success using the aux in jack. I was wondering though if you can attach the pod HD to the amplifi with the USB port. I used this in past through my computer and it worked really well. Just asking as I noticed that in the manual for the amplifi it has changed from “future use” to audio in/out for recording. Anyone tried this or have any knowledge about this. Asking before I start plugging in this where they may not be meant to go.
  15. Hi, I have a problem with my Pod HD. While trying to connect it to my computer, I accidentaly touched the footswitch's cable slot with my USB cable and after that my POD's screen started to glitch, working only half of it and went to an infinite loop so wont reboot properly. It just keeps loading and rebooting. If i leave it a while, the screens starts working but stays at the Line6 logo going on and off. I've already tried turning it on while pressing the left nav but nothing happens. If I put on the flash update mode (down nav) it will glitch at first but then it will appear "Update flash" on the screen, but my computer wont cognize it anyway. NOTE: While uploading the video, the screeen stopped glitching, but the unit won start, it just keeps loading. Help...
  16. Hi, Is there any support of the Pod HD for the powercab L6 LINK interface planed (inclusive of switching power cab presets to use IRs)? Regards Wolfgang
  17. Hi everybody!  Not sure if people generally do this here, but I wanted to share my YouTube channel with you all. I'm planning to start uploading more regularly and hoping to reach a bigger audience. I play a few different styles and you'll see that in my videos. All my guitar videos were recorded with the Line6 POD HD500X. And all upcoming videos will most likely be using the same unit. I appreciate all who take the time to check it out! https://m.youtube.com/user/AmarAAguitarist Feel free to follow me on Instagram as well. The link can be found in the description of all my videos or below: https://www.instagram.com/amars_music/ Thank you! 
  18. Hi there, as I dont like any extra colouring (live cabs) when I go into a tube poweramp/real guitarcab with the pod hd 400.....the problem with the dual output mode is: when I turn off the cabsims in "Edit" ("no cabs"), it is also disables them on the studio output side (xlr balanced outs). So I have to use an external device for that...not nice! How do you deal with that... thanks Olly
  19. My new pod pro HD X sounds lethal and I'm using the big bottom model for modern metal stuff just as I did on my XT Pro I've just let go -- sounds great through monitors using both R and L mono out and of course headphones. USB output as my audio device is really really fizzy -- same tone but a lot less bass, very muffled and a very loud scratchy high end, as if it's only recording part of the tone. I've googled lots of threads with people just talking about line 6 fizz but the tone is fine -- just through USB it's doing this. I've checked already the POD USB is studio direct not front end etc, made sure all levels are fine, but results via USB are totally different. Read a good few posts about editing the 'Z' value in HD Pro Edit (22k, 3.5m etc) and whilst that changes some parts of the tone it still sounds very off through USB. What am I missing here? I'd prefer to use the USB audio device method rather than line out so I can sell my interface and have a cleaner rig. Thanks, JP
  20. Hello, I've just bought an egnater tweaker 40 and I'd like to use it for cleans and an amp model from inside the pod for a high gain metal sound. Can and should I do this? If so, how?
  21. Hello. I am sure I have read about some real bugs of HD Edit in the past, so we should take the time and ask Line6 to fix them. This thread should be used as a collection to provide all needed changes in one list. So, at the end we should have a list of errors to be fixt and (additional) also some realistic (!) wishes (probably never will be fulfilled). First error I remember was something with mixer volume, which would not be saved in some instances (maybe only if the POD is connected via USB?). Maybe someone can specify this error more detailed? My personal biggest (realistic) wish for an update of HD Edit would be a tab-functionality to jump to the next knob or parameter and a much more straight visualisation of the chosen (or mouse-over) effect. So here is the list (I would like to keep updated) Bugs take a look at the system defaults and set them to the most common and flawless values. get rid of "(Code 8000000a) Operation timed out". add the software-ability to fix the hardware knobs, as those seem to move by themself through vibrations. expression-pedal related multi-platform bug crashes Edit, if you extensively use wah for more than a couple of minutes (Details 1, 2, 3). DEP lack of displayed knob-values (missing value-display is a known bug. Feature introduced with Ver. 2.25). Error when saving mixer volume (only HD is connected via USB) >>> ideascale I can recall encountering a bug where one side of the mixer, the right channel, occasionally went silent for some reason, and the solution was to just move the volume slider, if using HD Edit. strange general behaviors when HD is connected via USB (should be explainded more detailed). f.e. changes in FX and Amps that are performed over footswitch or expression pedal are not instantly updated/visible (some times not at all) on the edit software. There is no way to know if changes (for example, volume) are actually taking place. Communication between the software and the unit must be improved. I found after editing multiple patches and then quitting the POD HD 500 EDIT you have to restart your pedal to reread the newly edited/loaded patches or they won't play right. the delay settings are not properly transferred from the editor to the device afaik there might be some unfixed issues with some amps in the model packs. Wishes tab-functionality to jump to the next knob or parameter add an overload Indicator in the HD500 signal chain add a vertical scrollbar to allow native resolution of netbooks much more straight visualisation of the chosen (or mouse-over) effect I want to be able to see value of knobs before turning any. Its hard to tell EXACTLY what % your knob is on. The dot that represents true button placement does not get you close enough. I want to edit by the numbers not a grainy LCD screen. Often I need to edit just a couple numbers. add some more mic angles for the SM57 and some valuable mics add some kind of Global EQ patch-wise as an effect-block or DEP Dual Output Modes add API-functions or let the HD Edit go Open Source
  22. Hello everyone, I had a problem with my POD HD Prox. I use path A to simulate my guitar amp, and path B to my microfone. I usually send guitar signal on left balanced output and the Mic signal on right balanced output, and i splited my guitar signal on left unbalanced output to my amp. This setting was working normally, and when i tried to create a new preset with this separation, the outputs stopped working properly for my all presets. Now my balanced output works at the same way, guitar on left and Mic on right, but my left and right unbalanced output began sending mic and guitar signals at same time. I've tried: Factory reset; Create presets only by separating paths; Flash Rollback; I deleted my presets and uploaded again. Has this ever happened to anyone? Is it possible to configure the balanced and unbalanced outputs independently? Thanks.
  23. Hi there, I use my POD HD 500 as sound interface and it's been a few weeks I'm experiencing this issue: by no apparent reason the sound goes off and the only way I've found to fix this is to restart the computer (I tried disabling / re-enabling the POD as an audio interface, unplugging and plugging it again, both power and USB, nothing happens). If i'm listening to something in Youtube or Winamp, the player stops and can't play further, but strangely, if I'm working in Reaper (using ASIO drivers), I can still play things normally inside it. I have no clue why this is happening, it's the same Windows install for a while, although I'm guessing it's something to do with some recent Windows update maybe. Is there anybody else having this problem? My specs: POD HD 500 Windows 10 Pro x64 AMD Phenom II X6 1090T 4 Gb RAM ddr3 1600 Asus m4a89td GeForce 260GTX 1Tb HD* All drivers / softwares / firmware are up-to-date in Line6 Monkey. * I have only 5Gb left in my Windows partition, need to fix this, but I don't really see how this can cause the audio problem Thanks in advance
  24. Could Not detect a POD HD 500 X Connected to Computer WHY??? HELP
  25. will pod hd series have an update? or driver optimization? any official supporter talk about that?
×
×
  • Create New...