Jump to content

foddalo

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by foddalo

  1. Does anyone ever tried the reamp as I am trying to do or have any idea on how to check if the signal is ok? I am asking this because I should be sure this way is correct before I start recording, since I have to record several tracks before going in studio for the reamping.. Thanks a lot in advance.
  2. Hi and thanks for the reply, I use snow leopard and in the Audio-midi devices the thick box is not present...
  3. Hi all, I am having some difficulties in obtaining a decent signal level while recording the dry signal using POD X3 PRO. I have read in an old thread that using the input 7 and 8 (that is what I am doing) you have a low signal level because by design the input level is exactly the guitar level giving the possibility to pod farm to process the signal in the same way the pod itself does. This was the thread: http://line6.com/supportarchivenew/thread/64111 Given that, I suppose that my signal is by the way too low. I am using cubase for recording and I have a level near -30 -40db max. Just to give you an idea the signal is not visible in cubase, I see only the "0db line" while recording and when I listen to the recorded track is really too low. Moreover I need to reamp my signal in a real amp so I do not know if this signal is enaugh because I have understood it was designed for using the signal with pod farm but is it ok even for other scopes? This question remained unanswered in the old post. In the end I need to be sure that I am doing everything ok and/or if I can do something to check or to increase the level. Thanks a lot for your attention (and sorry for my mistakes in english)
×
×
  • Create New...