Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '15w'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hello, I've had my Spider IV 15w amplifier for more or less 3 years. Recently, I've been noticing that the settings and effects on the amplifier are overlapping on the tones, even if those tones have no effects at all. Let me explain with an example: My 'Clean' tone has Chorus activated and also a bit of Reverb, and it is saved like that; My 'Metal' tone has no Primary effect and it has a bit of Delay. It's also save like that; The knobs on the amplifier remain with the setting I left for the 'Clean' tone; If I play the Clean tone, there is no problem, and the settings remain the same, but if I suddenly switch to the 'Metal' (or any other) channel, I can play that setting as I saved it for some seconds, but then the settings for the first channel (the settings the knobs indicate, actually) kick into the 'Metal' channel. As a result I get my 'Metal' channel, which was saved to have just Delay, to now have Chorus and Reverb instead. I have tried resetting the amp to factory settings a couple of times, and it works for some days, but then goes back to the same issue. I've also checked for loose cables or connections and there are none, and the amplifier has never been damaged in any way. And just recently, it has been stuck on a Flanger effect I can't seem to take off my tones, even when the knobs are not on Flanger. Has anyone had this problem too? I'd be very grateful to whomever provided me with a possible solution to this! Thanks in advance.
×
×
  • Create New...