Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'blank screen'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Hello All: Been loving my Helix, but for the past couple of months, I've had this issue where when I start up my Helix, all of the scribble strips are blank/black. I have the bottom row of switches set to snapshots, and the top rows set to IA. When the blank scribble strip issue pops up, I get sound from the Helix (my default snapshot), but I cannot do any switching. I can cure this, by turning the unit off and back on, but it's becoming more of an issue, because this is occurring more often lately - I would say once out of every 3 or 4 times I turn on my Helix. And it's usually, when I haven't switched on the Helix in a day or so. Anybody else having this issue? I am running FW 2.21. I don't believe I had this issue with previous FW, or if I did, it was certainly not nearly as prevalent. Any thoughts, ideas or fixes would be appreciated. Thinking of sending my Helix in to be checked out. Thanks, GH
  2. when I try opening the file /open to get apatch off customtone hd 500, my screen goes blank?it should go to my desktop where I have moved the patches to but it gives me a black screen latest drivers have been installed through monkey any clue??
×
×
  • Create New...