Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug amp dep cab hd500x'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Hi, I'm having a lot of trouble with my Helix Lt recently - it was working perfectly two months ago, I start it up again today, its going haywire. I've linked a video showing what's happening - basically i can't control the helix using the footswitches and it is randomly cycling through the presets and the tuner. Sometimes when I turn it off and on again it will work briefly before doing the same thing. Sometimes it will get stuck on a single preset, and will output audio. One time I got it to successfully connect to HX Edit and I could change preset there, but it would revert back to a specific patch every 10 seconds or so for an unknown reason. When it first broke, the installed version was 2.82. I tried updating it to 2.90 - it updated properly, but still has the same issue. Any help would be greatly appreciated. Many thanks, Rob
  2. After installing firmware 2.61 and loading the full amp packet I noticed that when I am tweaking the amp/cab DEP knobs I can't see their percentages on my POD HD500X Edit software. Also some patches have no sound. When I load them, I get no sound. And the last bug I noticed is that sometimes when I am doing a dual amp setup and save it, every time I try to load it, the second amp has all its knobs on the amp section at 0% for no reason.
×
×
  • Create New...