Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error code -41'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hi all, When my band and I rehearse, we record our practice sessions to an SD card in the M20D because once in awhile, we'll play a song really well and will import the tracks into ProTools and turn it into a demo for our website. While practicing along with one of our recordings tonight, playback suddenly stopped and the M20D displayed the following error message: "A problem occurred during recording or playback. (code -41)" I'm guessing (hoping, actually) that it's corruption of the SD card I was playing back from and not a problem with the M20D. I've played back this same file from the SD card many times on the M20D without any issues, but tonight the problem began. I rebooted the M20D and playback stopped and the error message appeared at exactly the same point in the song. Has anyone else had an issue like this, and if so, how did you resolve it? FYI: I'm still at v1.1 of the firmware. I'm hesitant to update to v1.2 with a gig approaching, but will do so if I've got good reason to believe it will fix this issue. I'm copying all of the files off of the SD card and I'm going to format it and see if any of my Mac disk utilities can identify any issues with it. Thanks for your help! Cheers, Scott
×
×
  • Create New...