Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'express mkii'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Hi all, I just got a refurb FBV Express MKII controller to use with my POD HD Pro X. I plugged it into the POD, the tuner lights blink showing that it's receiving power, but after that none of the lights on the pedal turn on, patches won't change, expression pedal or tuner functions do nothing. I then went through the calibration procedure (with no issues) and after pressing the D pedal the final time to exit, still nothing. When I connected to my computer, the pedal is responsive as it should be. It's just not doing anything with the POD. I've tries turning the POD off and back on after calibration, disconnected and reconnected the pedal, etc...basically anything I could think of. I've read through the manual for the FBV Express MKII and the controller section of the HD Pro X manual and can't find anything to help me figure out how to address this. Am I missing something? I scrolled through the board and none of the FBV/POD HD Pro threads I've looked at seem to address this particular issue. Thanks
  2. I have the Spider valve 112MKii combo and the Express pedal. I have had a hell of a time figuring how to set up this stuff. anyhow, the express pedal works fine,(stores only 4 sounds/wah and volume) but when I hook it up to my computer, it goes blank.(the pedal) I have all of the drivers installed, and collaborated the pedal, I just want to get MKii EDIT to work, but the computer does not recognize the amp because the fbv express turns off when I plug in the USB cable from the pedal to the usb port on the computer. can I bypass this and use MKii EDIT directly somehow? any ideas??
×
×
  • Create New...