Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'firehawk remote app'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hello, as stated in the topic title, the firehawk remote app always shows "Device Not Connected". It's strange because the device (with the newest Firmware version) is properly recognized and connected in the bluetooth settings with my iPhone 6 (with newest iOs version). What I don't understand is that the connection was no Problem a few weeks ago the first time I tried out the app. And now it's not working. I almost spent a whole day to figure out the problem. This is what I already did: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- To pair the AMPLIFi/Firehawk with your Bluetooth device: • Enable Bluetooth on the device you would like to stream audio from. • Put the AMPLIFi/Firehawk into ‘Pairing Mode’ by pressing and holding the Bluetooth button located on the upper left of the top panel. It will begin to flash quickly to indicate it is in ‘Pairing Mode’, and the Master Volume knob’s LEDs will change from solid red to flashing white. • Within the Bluetooth options of your mobile device, an entry for ‘AMPLIFi/Firehawk’ will appear. • Select the ‘AMPLIFi/Firehawk’ entry and pair with it. The Bluetooth LED will stop flashing and become solidly lit blue. • Your AMPLIFi/Firehawk is now ready stream audio from your device and work with the Remote app. On iOS devices, you can reset network settings by tapping Settings > General > Reset > Reset Network Settings. Note: This will reset all network settings including: previously connected Wi-Fi networks and passwords, recently used Bluetooth accessories, VPN, and APN settings.
 After the iOS device has reset you can try again to re-pair it with your AMPLIFi/Firehawk. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- I also did a reset with the Firehawk FX to get the factory settings. I did a complete reset on my iPhone. I used an iPad mini from a friend and it worked. I hope you can help me somehow. -- p0lar_light
×
×
  • Create New...