Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'flas memory'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. I just updated my POD HD500 to the latest flash memory (2.62), and although everything appeared to go smoothly, on restart (which seemed to go fine), ALL the switches no longer work at all - knobs, foot switches, expression pedals ... everything. It doesn't show up on USB anymore, and I can't even do a factory reset on the unit because nothing works on it. The screen seems to think all is well and shows the first patch I have, but I can't do anything at all. Do I have any options?
  2. Hi All, New to the forum having just purchased a used PODxt. My issue is after downloading Monkey and performing all of the updates the Flash Memory option is grayed out and will not let me update to the latest version of 3.01. Monkey doesn't seem to be able to ascertain what the Flash Memory is on my PODxt (as it has a dash '–') in the 'Installed' column whereas everything else is up to date. I have a feeling that this PODxt has never been updated. The PODxt functions correctly with all the original presets working but one of the reasons I would like to reset it is that only 25% of the LED display works and I was hoping a factory reset may correct that issue (if it's software based that is). I'll hook the unit up and post some pictures. Any help would be greatly appreciated. Cheers, Graham
×
×
  • Create New...