Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hd500 jtv'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL-4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. This happened several times over the last few days - since updating to JTV 2.0: I have a HD500 patch with Forced Drop D tuning set, and several times while altering the sound the Guitar kept revert back to Standard tuning, and when I checked the Patch was on Don't Force. Last night at rehearsal it happened again, 3 times, which is rather embarrassing when you really need that Drop-D; thank goodness it wasn't at a gig. I am absolutely certain that I saved the Patch after setting it to the custom tuning, but it keeps going back to Don't Force and standard tuning again. It is not as if it is a quick change via the HD500 menus, but I am wondering if the JTV update now includes real-time overriding of the HD500 Forced Tuning setting if you perhaps switch the alt tuning knob on the JTV. I need to spend time to verify this and work out exactly when it happens, and it won't be for a few days as I am away this weekend, but I was wondering if anybody else has had problems with the HD500 Forced Tuning and JTV 2.0?
×
×
  • Create New...