Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'helix shuriken'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Hi All, I have a shuriken and helix (all with the latest firmware installed) I notice that when i’m trying to select the preset model for Variax on the Helix (under input settings for each preset) the models names listed dont match up to the Shuriken model names - I assume this is becasue the Helix stores the JVT models rather than the Shuriken model names. Example: User I (1-5) is the first set available on the Shuriken, and this matches up fine on the Helix. The next set on the Shuriken is User II (1-5) but is labelled T-Model (1-5) on the Helix. And the rest of the names dont match up either. This is very confusing when trying to select the appropriate User model on the Helix to force for each patch becasue the names dont match up and I end up having to count from the first and scroll through one by one. Is there a solution, or is this a known issue? Cheers, Phil.
  2. How does one go about making the connection between the names of the sounds assigned to the variax various settings and helix seeing them correctly. When I try to assign a specific sound to a patch, all I see are what I assumed default variax settings and nothing specific to the Shuriken or even anything I create on the workbench.
×
×
  • Create New...