Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ios 10; paring; problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Wireless
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hi, I've been with L6 since the beginning. The L6 product brochure was my daily reading material in the "library"... I had a Flextone, still have a POD (upgraded software to POD II), a Toneport UX-2, and a Flextone III Plus.. I used to pay a monthly ee to access the online tone program, I forget what they called it but I think it is what preceded Customtone. So, I am invested in Line6 and am a customer. I also have other amps including a Boogie Mark V, but this Bluetooth technology is really appealing. I am thinking of purchasing either an Amplifi 75 or 150 before the end of the month so I can get in on the $100 off sale BUT... dang, I sure am reading a LOT pf posts about this thing not working. Then again I read posts on the Sonar forum about the latest version of Sonar Platinum crashing but it works for me.. so, IDK. I stay current. I use an iPhone 6s Plus and it is running iOS 10. We also have an iPAD and I'm not sure whay iOS it is running, don't use it much so that might be something that will work for me if iOS 10 is not yet working. PLEASE.. if you are using an Amplifi and everything is working OK, let us know. I know that people who are having no problems don't past as much as people with problems and I figure AL of the customers can't be unhappy. So.. what's the deal? Also, I was reading a bit more. I'm hoping that this has been sorted out but I have a Nighthawk router, with two types of WIFI, one is 5k. we keep our phones and laptops on WIFI. I have an iLOUD but it would be turned off when using the Amplifi so I don't think it would be a problem. I just want to know that things are better... anyone? Thank you! Julien
×
×
  • Create New...