Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'model selector switch'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Tone Discussion
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 MkII Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
  • Amplifiers
    • Powercab
    • Catalyst
    • Spider V
  • POD
    • POD Go
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm 1/2.0/2.5
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • Mobile Products
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort
    • Software
    • Dream Rig

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. I have got a JTV 69 in July this year to replace a JTV 59. I used a lot of the models from the 59 for recording but thought that the 69 would work better for also using live, I use the trems quite a bit. I got a 69 and the model selector switch was not working and loose so i tightened a nut inside (as much as i could without taking it apart) it is now not loose but does not alway engage or needs a really firm push to activate. Not really the best solution for live work. Also the model sounds all have a sitar like buzzing overtone to them and nothing like the 59. I have tried Line 6 support via the ticket route and was told to talk to the dealer. Did that and still waiting for help 8 weeks down the line. Tried phoning Line 6 UK. Held on for 10 mins even though I was told that I was No.1 in the que. Is it me or is Line 6 support really bad. It is now starting to lollipop me off that I have so much money invested in a guitar that I cant use. It is also making me think negatively about Line 6 products. I am not a moaner but expect prompt customer service in the event of something not working properly. Has anyone had this experience with a 69, is the overtones due to the Trem where the 59 was a hardtail?
×
×
  • Create New...