Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'no midi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 2 results

  1. Hi guys I've been using line 6 products for a while now and I just got myself a new DT50 head. I absolutely LOVE the tones I get out of it, but I'm having a difficult time updating it.. Is it possible to update my DT50 through my HD400 ? I connected it through a standard XLR cable and then connected the HD400 to my pc through USB, run Line6 monkey but had no luck.. Monkey wouldn't see the DT amp. So..questions: 1. Is it possible to update the amp using the HD400 (no midi connection) ? 2. If not, is there any other way to update the amp without having to buy an extra usb/midi interface? (I'm only gonna use it once so I think it's kinda wasted money..) 3. If I dont update my amps firmware and just use the HD400 pre's to make my patches, is there any difference? From what I understand from the manuals, the update just adds the preamp models inside the amp so you can get the tones without the use of an HD device, right? 4. (and a bit off topic) - The negative feedback loops are set for each topology, ie. topology I will always have high amount of negative feedback, topology II medium etc regardless of the preamp I choose? Thanks in advance and please forgive me if I ask something silly (noobie :) :) )
  2. Hi KB37users and line6 technician, I've read some old treats about this problem but found no solution. I've a new KB37 on a new Asus T300LA convertible laptop with win 8.1 64Bit. When the KB is plugged in and I start the computer there is no midi connection. Audio works. The leds of the keytranspose leds on the left side are dark and one clipping led on the right side lights. When I plug in the USB cable after starting the computer all works fine. The Asus has only one USB Port and I plug the KB37 directly in it. No hub. The latest drivers from this web site are installed. No other with the KB37 included software is installed. All treats I have found about this problem are very old. Is there in 2014 a solution available or have I to live with this unpleasant problem, or is the KB37 broken? Greetings, Frank
×
×
  • Create New...