Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'norm'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
    • Operating System-specific Information
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • DL4 Stompbox Modeler
    • FBV Controllers (MKII / 3)
    • M5
    • Firehawk FX
  • Recording
    • Helix Native
    • Metallurgy
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
  • Amplifiers
    • Catalyst
    • Spider V
    • Powercab
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Jam
  • POD
    • POD Go
    • POD HD X
    • Pocket POD
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
  • Relay/XD-V Digital Wireless
  • Legacy Products
    • POD
    • Amps
    • Mobile Products
    • Effects and Controllers
    • AMPLIFi Series
    • Live Sound
    • Digital Wireless
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
    • Software
    • Dream Rig
    • POD Studio / Tone Port / GuitarPort

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hey there! Here is the deal: Yesterday for the first time I tried recording direct input guitar using my UX2. I'm using an active guitar and the manual says specifically that in this case you need to connect your guitar to the PAD input. I did exactly that, but the resulting wave was very small and barely audible. This makes it impossible to work with, because I can't really hear if I'm playing the part correctly and I also can't see where to crop the take. I tried switching to the NORM pad and suddenly the result was perfect. I could both see and hear everything very well now. But the manual says I'm supposed to be clipping if i use an active instrument with the NORM input. But I'm not. It just works. In the attachments you'll find the snapshots of both NORM and PAD input takes. What am I doing wrong? Is my interface broken? Thanks! NORM INPUT.bmp PAD INPUT.bmp
×
×
  • Create New...