Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'software update failure'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX/HX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm/Amp Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD Go
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. I've been trying most of the afternoon to update the software to 2.6 on my new Amplifi 30 on a PC. I have installed the Line 6 Driver and the Updater v1.12. When I first loaded the Update v1.09 was what seemed to be billed as the most up to date version, but on first opening the updater there was a message saying there was a newer version, so I updated to that. I just keep getting a message telling me the update to 2.6 has failed, and the Line 6 advice is to hold the Tone Select and Tap buttons whilst rebooting the amp into Update Mode. This seems to make no difference at all, and I'm getting the same update failure messages. I've also tried different USB ports in the PC, again no difference. I had also disabled the Windows Defender Smartscreen as advised before trying the updates. The amp is now in recovery mode and seems to be unusable. The advice in the FAQs if this happens is to complete the update, which is like a bad joke given that's what caused the problem in the first place. I have read that some have been able to use Bluetooth to do the update, but now the remote app can't seem to see the amp, so it looks like I am stuck with an unusable amp. Only had the amp a week and was really enjoying it, but this experience has pretty taken the shine right off things. Anybody got any ideas on what I can do to get the amp working? Thanks in advance Graeme
×
×
  • Create New...