Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'unrecognized device'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community Support
    • Multi-Effects Units
    • Variax Instruments
    • Amplifiers
    • Computer Based Recording
    • Live Sound
    • Pedals/Controllers
    • Dream Rig - Line 6 Product Integration
  • General Discussion
    • Share your Settings
    • Line 6 Lounge

Categories

  • General FAQ
  • Tutorial Videos
  • Effects/Controllers
    • HELIX
    • Firehawk
    • FBV Controllers (MKI / MKII/ 3)
    • M5 / M9 / M13
    • JM4 Looper
    • Stompbox Modelers / ToneCore
    • ToneCore Development Kit
  • Recording
    • Helix Native
    • Echo Farm
    • POD Farm / POD Studio / TonePort
    • Computer Audio Set Up and Troubleshooting
    • Riffworks Line 6 / Standard Edition
  • POD
    • POD HD Family
    • POD HD500/HD500X
    • POD HD300/400
    • POD X3 Family
    • POD 2.0 / PODxt Family / Pocket POD / FloorPODs
  • AMPLIFi Series Products
    • AMPLIFi 30/75/150/TT
    • AMPLIFi FX100
    • Videos
    • Tone Creation
  • Amplifiers
    • Spider V
    • Powercab
    • Firehawk 1500
    • DT50/DT25
    • Spider IV/Spider Online
    • Spider Valve
    • Spider Jam
    • Vetta
  • Live Sound
    • Relay/XD-V Digital Wireless
    • StageScape M20d Mixer
    • StageSource Speaker
  • Guitars
    • JTV / Shuriken / Variax Standard / Workbench HD
    • 1st Gen Variax Guitars / Bass / Workbench
  • Mobile Products
    • Sonic Port devices / Mobile In
    • Mobile Keys
    • MIDI Mobilizer
    • Mobile POD app
  • Dream Rig
  • Legacy Products
    • Amps
    • POD
    • Effects and Controllers
    • GearBox
    • Line 6 X2 Digital Wireless

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Registered Products

Found 1 result

  1. Hi guys, So I've gone through the forums and googled til my fingers bled, but have found no one with a similar issue. I just got a HD500X in from MusiciansFriend, and the device works great... when it's not connected to my computer. However, I am wanting to set up HD500X Edit to make changes since this will obviously make my life easier. Here's the problem: I waited to plug in my usb cable until the exact times that the application instructed. I installed the newest driver 4.2.7.1 - and this seems to be where the problem is. So I get to the end of the install where it says to plug in the USB cable, but I get no device driver install popups, yet Windows makes its device recognition sound. I'm thinking..okay, maybe it's installed. I go back in to Monkey and my device shows up as (Not Connected) even though it is. So I run the install again, and again, and again, and again. Same problem. In Windows Device Manager, the device is there and Windows says that it is working properly. I dig some more and the Driver File Details list this as the driver file: C:\Windows\system32\drivers\ksthunk.sys Provided by Microsoft File version 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255) Is that right? Is Windows assigning an incorrect driver to the device even though I'm telling it to install the Line 6 driver? Any help would be much appreciated, I'm totally lost on this one.
×