Jump to content
spyderco

Pod Pro Always Reboot After 5 - 6 Minutes

Recommended Posts

I own a POD PRO (rack version). Since a couple of time, I can start the POD and after 5 - 6 minutes he will "crash" and restart / reboot. The error is continually.

 

Does anyone know a solution? I love my POD but I can't use it in this state.

 

Thank your very much

Share this post


Link to post
Share on other sites

i'm not certain, but after reading some similar posts, there is mention of a power supply problem. with the pod bean you can easily get a new power supply. with the pod pro i think it will have to be serviced. you may try a reset by holding the up and down arrows while power on the unit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello philly

 

Thank you very much for your help. I've made the reset - without a positive effect. The power supply looks like new. But I think the power transformer is bad. Does anyone knows where I can find a partlist with the specifications and / or partnumber of the transformer?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...