Jump to content

toneman2121

Members
  • Content Count

    761
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by toneman2121

  1. my first grandbaby Cecelia one year old click on photo
  2. why would the info box refer to the pod hd pro?
  3. have you disconnected usb and midi then start it?
  4. the op's thumbnail shows no new updates available and version 2.2 as newest and installed and this is an old post. the help and info box shows this item up to date. the only error i see is regarding transferring tones. am i missing something? the only thing i can deduce is flash memory is blued out and the op mistakenly took that for meaning it needed updating.
  5. could be the battery. try to reset. hold both up and down arrows while turning on. hold until something appears on the screen then cycle off and on. i think that's it.
  6. set all amp controls to zero, except master volume, then recall a patch to find if the problem happens again
  7. as i look through the equalizers available on edit, i see most parameters are in fact in percentage or decibels
  8. your explanation is easy for me to understand and makes sense, even for me with no background in your field. although it doesn't matter to me one way or the other, i use my ears, there are some fx that are expressed in Hz.
  9. i'm sorry, i should have re-read your first post saying you had already done so. a thought i had was the photo cell could be dirty. perhaps you can clean it. but you probably have to take the pod apart and i am not familiar with disassembling it.
  10. the pedal requires a sufficient amount of pressure to engage. 4. Move the pedal all the way to the heel back position, then all the way forward until the toe switch clicks. You will want to stand up and shift all of your weight to the toe position until you see the WAH light turn on.
  11. http://www.ebay.com/itm/Line-6-Floorboard-Foot-Control-for-POD-2-0-POD-Pro-Bass-POD-AX212-Flextone-/221525467949?pt=Guitar_Accessories&hash=item3393f2632d
×
×
  • Create New...