Jump to content
Sign in to follow this  
Jankomatic

Updating a Spider IV 75, Monkey can't see it

Recommended Posts

Title says it all, maybe I am missing something easy here.  I have a Spider IV 75 and a FBV Shortboard Mk2.  If I plug the USB cable into the computer from the FBV, Monkey can see it and lets me know everything is current as far as versions go.  Nothing I try gets Monkey to see the Spider IV 75 amp.  What am I missing here?  I have tried it with the power off on the amp and with the power on both.  I have uninstalled Line 6 Monkey, deleted all files and directories and rebooted.  So again Line 6 Monkey can see the shortboard, but it doesn't see the Amp.

 

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you sure your CAT5 cable from the amp to the FBV is good?  (Does the FBV work with the amp?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same problem and i have a spider valve mk 212, is line 6 just dropping the support on these amps?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same question I asked the OP (who never came back to report) - are you sure your CAT5 cable is good - does the FBV work with the amp?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×