Jump to content
Sign in to follow this  
wlynes

Mic (XLR) input only audible through S/PDIF when assigned to Tone 1

Recommended Posts

I would like to play audio from my smartphone, through the Pod x3, along with my bass while rehearsing. I bought an XLR to 3.5mm cable to hook the phone up to the Pod x3. I have S/PDIF coaxial cable running out from the Pod x3 to a stereo integrated amplifier.

 

I have held down the Tone 2 button so that both Tone 1 and Tone 2 are listed at the top of the screen at the same time. I think this means I should be hearing both at once.

 

When I configure Tone 1 to be from the Mic (XLR) input, I can hear audio from my smartphone just fine.

 

However, when I configure Tone 2 to be from the Mic input, I don't hear any audio from the smartphone. Curiously, if I turn the trim knob up, the Clip indicator lights up intermittently, but no audio.

 

I have also checked my Output settings, they're set to Match Studio/Direct via S/PDIF.

post-2101419-0-40679300-1471996395_thumb.jpg

post-2101419-0-87842200-1471996408_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...